Om oss (gammel)

Om Aqua & Care

Historien om Aqua & Care starter helt tilbake på tidlig 1990 tallet. Morten Kvalheim, Ketil Troye og Morten Stenstvedt  jobbet da sammen i Aquacare products AS og Goodtech AS.

Her opparbeidet de seg bred erfaring fra vannbehandlingsbransjen og var med på å bygge vannverk, produsere UV-anlegg og foreta service/reservedelssalg på UV-anlegg.

Utover på 90 tallet ble det solgt veldig mange UV-anlegg i Norge og de så et behov i markedet for å følge opp disse anleggene. 

I 2003 ble således Aqua & Care AS etablert av de 3 gründerne. Målsetningen med selskapet var å spesialisere seg på service og reservedeler til alle typer godkjente UV-anlegg. 

Aqua & Care var den eneste aktøren i Norge som kunne serve alle typer UV-anlegg og dette ble en stor suksess.

Selskapet har siden oppstarten alltid vært profitabel og hatt en jevn omsetningsvekst fra 1, 3 mill i 2004 til 35 mill i 2017. 

En har oppigjennom årene etablert regionskontor i Oslo og Ålesund samt salgskontor i Tyskland. I selskapet jobber det nå 13 dedikerte ansatte, der 6 av disse er omreisende serviceteknikere. 

Med over 200 kommunale kunder, samt kunder innen oppdretts-næring, offshore, industri og privat har vi totalt 600 kunder og er dermed størst i Norge innen UV.

Hovedkontoret vårt ligger i Bergen, og her har vi Norges største delelager for reservedeler til UV-anlegg med over 3000 deler til 90 ulike UV-produsenter. Vi har også lokal tilstedeværelse med servicetekniker og reservedelslager i Oslo og Ålesund. Med over 600 servicekunder er våre serviceteknikere på oppdrag i hele Norge.  Vi kan således sette opp effektive reiseruter der reisekostnader blir fordelt på kunder i samme region.

Hvorfor velge Aqua & Care

Kompetanse og erfaring

Som spesialister innen Uv og med 30 års erfaring fra bransjen gjør vi vårt ytterste for at våre kunder skal få driftssikre UV-anlegg.

Konkurransedyktige priser

Med import direkte fra fabrikk sparer vi fordyrende mellomledd og kan derfor tilby meget konkurranse dyktige priser.

Stort varesortiment

Lagerfører 3000 reservedeler til over 90 ulike Uv produsenter.

Min side

Som kunde hos Aqua & Care vil du få tilgang til en egen skybasert «min side» portal. Her vil en alltid kunne laste ned servicerapporter, offentlige godkjenninger, manualer og tilgang til tidligere ordre/faktura.

HMS

HMS er høyt prioritert i Aqua & Care, og vi jobber systematisk med dette gjennom vårt HMS system Landax. Vår overordnede målsetning er å unngå skader og ulykker på våre ansatte og kunder.

Avfallshåndtering

Aqua & Care har gode rutiner på avfallshåndtering og all farlig avfall blir levert til vår samarbeidspartner Renas. Våre kunder kan kostnadsfritt levere brukte Uv-lamper til avfallsanlegg i hele Norge.

Høyeste kredittverdighet

Med trippel A rating fra Bisnode er vi blant de topp 1 % mest solide og seriøse bedriftene i bransjen.

Achilles leverandør

Som autorisert leverandør til offshore næringen tilfredsstiller vi de strengeste krav til risikohåndtering.

Garanti

Slukker Uv-lampe før utløpt levetid, erstattes Uv-lampen kostnadsfritt.

Bli kunde hos oss 

Tus vel invelenis reperum, consequamus, nest ut quatint, earchit reptatiaspe nis eiciis rehendae sam.