Publisert

Forenklet hverdag for operatører av UV-anlegg

Som Norges største aktør på service av UV-anlegg, med over 1400 servicer i året, kjenner vi godt til de daglige utfordringene det er å være driftsoperatør for UV-anlegg. Her er tips om to hjelpemidler som garantert vil gjøre hverdagen enklere og mer effektiv.

LAMPETESTER

Lampetester er en enhet som brukes til å teste integriteten til UV-lamper. Ved å berøre lampekontaktene med test sonden vil lampetesteren indikere om UV-lampen er funksjonsdyktig. Dette er en billig og effektiv måte å feilsøke på, da en får umiddelbart svar på om evt. problemet skyldes UV-lampene eller ikke.

MOBILT VASKESYSTEM

Mobilt vaskesystem gjør det enkelt, effektiv og miljøvennlig med innvending vask av hele UV-kammeret. Det mobile vaskesystemet kobles på UV-anlegget og rengjør UV-kammeret innvending.
Du unngår hyppige manuelle vasker av kvartsrør og ved fjerning av smuss kan vannkapasiteten økes.
Dette er også en miljøvennlig løsning, da syren går tilbake i tanken.

Ta kontakt om noen av produktene over skulle være av interesse, eller om dere har behov, vi hjelper dere gjerne.