Publisert

Spar strøm og miljøet – oppgrader ditt UV-anlegg

Vi i Aqua & Care har utviklet en enkel og rimelig løsning for oppgradering av eldre UV-anlegg, som kan være et fullgodt alternativ til å kjøpe et helt nytt UV-anlegg. En slik oppgradering gir deg sikker og forutsigbar drift, der du har full kontroll på dosen. En kan således forlenge levetiden på UV-anlegget med både 10 og 20 år.

Fordelene med en slik oppgradering er blant annet:

•    Vesentlig lavere strømforbruk 
•    Økt UV-intensitet fra UV-lampene 
•    Et mye rimeligere alternativ sammenlignet med å kjøpe nytt UV-anlegg
•    Tilfredsstiller dagens krav og standard
•    Rask levering og installasjon


Et eldre styreskap som ikke lenger tilfredsstiller dagens forskriftskrav.
I de aller fleste tilfeller fungerer skapet, men erfaringsvis er dette på lånt tid da utstyret og elektrokomponentene har gått ut over sin levetid. På bakgrunn av dette produserer bl.annet  komponentene svært høy varme, som fører til varmgang, komponentsvikt, berøringsfare og nedetid for anlegget. Gamle deler kan være vanskelig å få tak i og kan være svært kostbare i innkjøp. Det er da vi foreslår en oppgradering. 
Innsiden av et oppgradert styreskap til et UV-anlegg

Med en oppgradering tilfredsstiller man dagens regelverk og standarder jamf. El.forskriften. Dere sikrer levetiden til UV-anlegget i mange år fremover, samtidig som det muliggjør for utvidelser og modifikasjoner. Vi leverer oversiktlige styreskap tilpasset våre kunders behov og leverer all lovpålagt dokumentasjon.
En moderne front på et styreskap til UV-anlegg

Fronten på våre styreskap er moderne men samtidig enkle og oversiktlige. Dette for at drift av anlegget skal være så enkelt som mulig.